Rita hus med arkitekt.

Har du gått i tankar på att bygga drömhuset? Har du kikat på färdigbyggda hus som är nästan vad du vill ha men inte helt rätt?
Lösningen är att rita och bygga ett helt skräddarsytt hus tillsammans med en arkitekt.

Ingarö-12

Idag finns det färdigritade hus att beställa från de flesta större husbyggarna men för dig som vill designa ditt drömhus från grunden börjar projektet vid ritbordet. Tillsammans med en arkitekt har du möjlighet att ta fram en unik husritning som checkar alla dina boxar och vars
slutprodukt blir din på riktigt.
Ett husköp är en stor investering oavsett om du köper befintligt eller nytt. Syftet med investeringen kan också variera då vissa köper för att renovera och sälja vidare medan andra köper ett hus som ska vara deras hem i decennier. När du ska köpa ett hus att leva i är det viktigt att du hamnar rätt, du kommer med största sannolik tillbringa hälften av din tid i hemmet och därför väljer många att anlita arkitekter för att ta fram skräddarsydda
husritningar.

På Marx älskar vi att vara delaktiga när du väl har bestämt dig för att ta klivet och designa ditt drömhus. Du kanske inte är övertygad riktigt än och vi är såklart lite partiska men vi tror att du håller med oss om det mesta hittills, här kommer några fördelar med att rita ett hus tillsammans med en arkitekt (gärna med oss):

  • När du öppnar dörren och går in i ditt skräddarsydda hus kan du berätta för dig själv och andra att “I built that”, en obeskrivlig känsla.

  • Du bestämmer vad som ska prioriteras, ett hörnkontor med eftermiddagssol? Garage kombinerat med hemmagym och hobbyverkstad? Helt upp till dig.

  • Du kan anpassa byggnaden efter tomt och miljö på ett sätt som är näst intill omöjligt att göra med ett färdigritat hus. Sutteränghus? Atrium runt en majestätisk tall? Unikt på en helt annan nivå.
Lägenhet_Fotograf_2
Lägenhet_Fotograf

Övertygad? I så fall vill vi gärna höras och prata lite om hur nästa steg kan se ut, ring eller
maila oss på 0704552455 / info@marxarkitektur.se så tar vi det därifrån!